Portretfoto

Ik ben geïnteresseerd in iemands verhaal en ik vind het een uitdaging om iemand op een eerlijke, zuivere manier te portretteren.

Het belangrijkste bij een portretfoto is dat het portret geschikt is voor het doel waar hij voor wordt gemaakt. Of dat nu zakelijk is, bijvoorbeeld voor op je website, linked-in of andere sociale media. Of privé, omdat je graag een mooie foto van jezelf hebt, voor jezelf of om weg te geven aan familie of geliefde. Daarnaast vind ik het altijd heel belangrijk dat de geportretteerde zelf blij is met het resultaat.

We werken in mijn studio in Amsterdam Oost of op locatie. Ik neem altijd ruimschoots de tijd en we stoppen niet voordat we allebei tevreden zijn. De ervaring leert echter dat we globaal een uur, maximaal anderhalf uur bezig zijn. Daarna raakt de geportretteerde vaak vermoeid en gaat de ‘energie’ uit de foto.

Trek kleding aan waar je je mooi en comfortabel in voelt. Vermijd liever drukke patronen of hele felle kleuren. Het is verstandig om een extra set kleding mee te brengen. Eventuele make-up kun je het beste rustig en neutraal houden.

Je krijgt een set van vijfentwintig digitale foto’s in hoge resolutie thuisgestuurd. De foto’s zijn met naamsvermelding rechten-vrij te gebruiken

kosten:
€255,- ex BTW

Stuur me een berichtje op: jennekeboeijink@gmail.com dan neem ik asap contact met je op!